تخفیف ده درصدی لیزیک

نوبت دهی آن لاین

گالري عينك و لنز توحيد

ثبت سوال پزشکی

برای ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . در صورتیکه عضو نیستید اینجا کلیک کنید .
قبل از ارسال سوال کلمه کلیدی سوال خود را جستجو کنید . بسیاری از سوالات قبلا پاسخ داده شده است .
برای متن سوالات فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
حداکثر طول مجاز برای متن سوال 500 کاراکتر است .
انتخاب عکس بصورت دلخواه است . در صورت انتخاب عکس ، فایل تصویر طبق مشخصات زیر باشد :
1 - فرمت تصویر فقط JPG و یا GIF
2 - حجم هر تصویر انتخابی کمتر از 300 کیلو بایت باشد .
در صورت ارسال تصاویری که مربوط به متحوی سوال نباشد عضویت شما لغو خواهد شد .
نام کاربری :
رمز عبور :
متن سوال :
تصویر یک :
تصویر دو :
تصویر سه :

آخرین سوالات پاسخ داده شده

سـوال : سلام خسته نباشی آقای دکتر آیا برگشت ضعف چشم بعد از ده سال در عمل لازک صحت دارد با تشکر
پاسـخ : با سلام شايع ترين عارضه لازك برگشت درصدي و نه تماما نمره چشم است، هر چه نمره بالاتر و سن كمتر باشد، محتمل تر ايت ولي در همان چندسال اول است و بعد از يك دهه بعيد است، موفق باشبد
ضعف چشم


سـوال : سلام وقت بخیر آقای دکتر مدتیه خشکی چشم امانمو بریده، البته حاد نیست ولی خیلی اذیت میکنه به هیچ عنوان آبریزش ندارم و گاها کمی قرمز میشن حتی قطره خارجی اشک مصنوعی هم کارساز نیس دختر بیست و نه ساله و مجرد هستم. ازمایش هم دادم
پاسـخ : با سلام اگر با قطره هاي چشمي قابل كنترل نباشد، جهت بررسي بيشتر يا اقدام جراحي، حضورا مراجعه كنيد موفق باشيد
چشم


سـوال : سلام بنده در 18 سالگي به رماتيسم سندرم رايتر مبتلا شدم كه يكي از عوارض آن عفونت در ناحيه چشم راست و چسبندگي مردمك بود . اين بيماري و تمام عوارض آن غير از چسبندگي مردمك درمان شد . در آن زمان پزشك معالج به بنده اعلام نمود اين مسئله راه درماني ندارد . در حال حاضر 35 ساله هستم . با توجه به توضيحات بالا ، آيا راهي براي درمان اين عارضه وجود دارد . با تشكر
پاسـخ : سلام حين جراحي آب مرواريد اين چسبندگي آزاد خواهد شد و اگر ساير مشكلات چشمي ناشي از روماتيسم وجود نداشته باشد، مشكلي نيست موفق باشيد
رماتیسم سندرم عفونی


سـوال : با سلام . پدر بنده عمل شبکیه و آب مروارید انجام داده و توسط دکتری که عمل را انجام داده هم معاینه شده است . حالا که به شهرستان امده ایم ، پدر من خونابه ای را اطراف لنز در داخل چشم مشاهده می کند که با بالا و پایین رفتن سر محل آن تغییر می کند . ایا طبیعی است ؟ دکتر ایشان گفته بود که یک ماه دیگر برای معاینه مجدد مراجعه کنید اگر مشکلی وجود دارد تا زودتر مراجعه کنیم با تشکر
پاسـخ : سلام و احترام فعلا اقدامی نیاز نیست. یک ماه دیگر معاینه شوند


سـوال : سلام آقای دکتر وقت شما بخیر. پسر خواهرم 6 ماهه هست . به نظر میاد که روی چشمش چیزی هست. نمیدونم غبار هست یا اشک. از وقتی به دنبا اومده اینطوری هست. به نظر شما خود به خود خوب میشه؟ اشکالی نداره؟ باید چیکار کنند؟ ممنون
پاسـخ : سلام نیاز به مراجعه حضوری و معاینه است


سـوال : سلام آقای دکتر دو تا سوال خدمتتون داشتم یک اینکه با تست شیر مر 8 میلی متر کدام یک از روش های رفع عیوب انکساری ارجحه؟ و اینکه شما هر سه روش لیزیک لازک و پی آر کی رو انجام میدین؟
پاسـخ : سلام و احترام تفاوتی ندارد. هر سه روش قابل انجام است


سـوال : سلام روز بخیر میخواستم بدونم علت ورم کردن پلک چشم چیه؟ آیا خطرناک هست یا نه؟
پاسـخ : با سلام تورم پلک ها می تواند در اثر آلرژی، عفونت ، یا بعضا بیماریهای بدهیم یا خوش خیم پلک، نارسایی کلیه و اختلال عملکرد تیروئید باشد. بهتر است معاینه شوید


سـوال : سلام دکتر برای تقویت دید شما چ راهی پیشنهاد می کنین ایا خوردن قرص ویتامین آ ده روز یکبار برای چشم مفید هست با تشکر
پاسـخ : سلام تغذیه معمولی همراه با مصرف میوه جات، سبزیجات و تخم مرغ ویتامینهای لازم برای بهبود عملکرد سیستم بینایی را فراهم میکند. نیاز به استفاده از قرص ویتامین نیست.


سـوال : با سلام پسری دارم15 ساله که دچار مگس پران است که هروز بدتر میشه ایا درمانی مثل قطره دارد
پاسـخ : سلام معاینه شوند


سـوال : سلام اقای دکتر تقریبا پنج ماه هست عمل لازک انجام دادم چشم راستم دیدش عالیه ولی چشم چپم ک تنبلی داره حتی قبلاک با عینک میدم دیدش بدتر شده یعنی حتی بدتر از وضعیت قبل عمل خیلی نگرانم لطفا راهنمایی بفرمایید
پاسـخ : با سلام و احترام بعد از پنج ماه تقریبا وضعیت انکسار ی چشم ها بعد از عمل لازک، ثبات پیدا کرده اند. پس حتما نیاز به معاینه و بررسی دارد. موفق باشید


سـوال : سلام اقای دکتر اینکه میگن تغییرات هورمونی ناشی از قرص های ضدبارداری ممکن است ب احتباس مایع منجرشوداین موضوع ممکن است باعث تورم و تغییرشکل قرنیه شودآیا ممکن است برا خانم هایی ک عمل لازک کردن وقرص ضدبارداری مصرف می کنن خطرناک باشد؟ با تشکر
پاسـخ : سلام مصرف این قرص ها تاثیر سویی بر نتایج جراحی لیزری قرنیه ندارد. موفق باشید


سـوال : با سلام من زنی سی ساله هستم حدودا چهارسال پیش برای لیزیک چشمانم ب پزشک مراجعه کردم ک فرمودند ب دلیل نازک بودن قرنیه چشمان و آستیگمات بالا امکان لیزیک وجود ندارد در حال حاضر باردار هستم و قصد زایمان طبیعی دارم با توجه ب شرایط چشمانم ایا زایمان طبیعی برایم مشکل ساز نیست؟ یا باید عمل سزارین انجام بدهم؟ عکس چشمانم را ب پیوست برایتان فرستادم با تشکر
پاسـخ : سلام و احترام نوع زایمان هیچ تاثیری بر وضعیت چشمان شما ندارد. جهت بررسی جراحی لیزیک لااقل شش ماه پس از زایمان مراجعه کنید. موفق ع


سـوال : سلام تقریبا سه ماه هست عمل لازک کردم چشم راستم تقریبا دیدش کامل شده ولی چشم چپم ک تنبلی داره تغییرخاصی نکرده بنظرتون امکان تغییر دید هست
پاسـخ : سلام دید نهایی حدود شش ماه بعد از لازک قابل قضاوت است. در هر حال چشم تنبل بهبود دید کامل نخواهد داشت. موفق باشید


سـوال : سلام میشه بگین چکار کنیم ضعف چشم بعد از عمل بزنگرده اخه دکترا میگن احتمالا برگشت ضعف چشم در چند سال آینده وجود دآره ممنون میشم جواب بدین با تشکر
پاسـخ : سلام هیچ روشی برای جلوگیری از برگشت ضعف چشم پس از لیزیک وجود ندارد. نگران نباشید.


سـوال : سلام اینکه میگن در بغضی موارد احتمال برگشت ضعف چشم پس از عمل وجود دارد چند درصد هست؟ چکار کنیم تادچاراین مشکل نشیم مرسی
پاسـخ : سلام هر چه سن موقع عمل پایین تر و نمره چشم بالاتر باشد احتمال برگشت بیشتر است. هیچ روشی برای جلوگیری از برگشت ضعف چشم پس از لیزیک وجود ندارد. موفق باشید


سـوال : سلام خواستم بدونم عمل لازک دایمی هست یعنی کسی ک لازک کرده دیگه تا اخرعمرنیاز ب عینک نداره؟
پاسـخ : سلام و احترام با ضریب اطمینان 90درصد نیاز به عینک برطرف میشود.


سـوال : سلام. وقت بخیر. خانمی ۳۷ ساله هستم گلوکوم مادرزاد دارم و بینایی راستم رو در کودکی از دست دارم .عصبهای چشم چپم هم درگیر شده. خواستم بدونم اگه ادعا کنم که نابینایی چشم راست ۲ یا ۳ ماه پیش اتفاق افتاده از نظر متخصص گلوکوم زمان دقیق نابینایی قابل تشخیصه؟ آیا می تونن بفهمند من در ۳۷ سالگی نابینا شدم یا از بدو تولد و یا از یک سالگی یا شایدم ۸ سالگی؟ ممنونم از پاسختون
پاسـخ : سلام زمان نابینایی شما بر اساس معاینه قابل تشخیص خواهد بود.


سـوال : سلام یه خانم36 ساله هستم هیچ مشکل چشمی نداشتم حدود یک سال است که اجسامی مثل تار عنکبوط و مو در مقابل چشمانم دیده می شود نه فشار چشم دارم نه قند نه چربی به چشم پزشک مراجعه کردم لطفا جواب من را بدهید با تشکر
پاسـخ : با سلام پاسخ شما در مبحث مگس پران در قسمت دانستنی های چشم در سایت دکتر خلیلیان موجود است. Drkhalilian.com موفق باشید


سـوال : سلام من چشم تنبل هست خواستم عمل لیزیک انجام بدم دکترگفت تنبلی داره فعلانمیشه عمل کرددوتاقطره بهم دادگفت سه ماه دیگه برگرد خواستم بدونم یعنی چی واینکه هر وقت عینک میزنم بیشترازدوساعت تحملش ندارم تمام سرو دورچشام درد می کنه طوری ک زود مجبورم برش دارم آیا با این توضیحات میشه لیزیک کنم؟تورو خدا جواب بدین پیامکی
پاسـخ : با سلام تتبلی چشم اگر شدید نباشد منعی برای جراحی لیزیک نیست. از طرفی عدم تحمل عینک هم مبین منعی برای عمل نیست. احتمال زیاد شما از جراحی عیب انکساری به هر روش سود خواهید برد. با این حال نیاز به معاینه و بررسی بیشتر لازم است. پیروز باشید


سـوال : با عرض سلام خسته نباشید،شماره چشم همسر من 6 هستش البته آستیگمات هم دارن آیا با عمل جراحی خوب میشن؟؟ سوال دیگه ای هم که دارم اینکه کاشت لنز دائمی خوبه یا ضرر داره؟؟؟
پاسـخ : با سلام در صورت داشتن شرایط کافی و معاینات خوب، کاشت لنز داخل چشمی بهترین گزینه برای نمره چشم بالای شش می باشد. موفق باشید


سـوال : سلام آقای دکتر. سوالی دارم از خدمتتون. مادر من حدود۶۴ سال سنشه و به تازگی آب مروارید چشم راست رو به روش فیکو امولسیفیکاسیون عمل کرده ولی به علت آستیگمات بالایی که داشته احتمالا بایستی از برش های لیزری روی قرنیه استفاده می شده یا برای اصلاح پیرچشمی از لنزهای مولتی فوکال دیفرکتیو و تطابقی موقع جراحی کاتاراکت استفاده می شده که نشده و احتمالا به همین دلیل دید متوسط و دید نزدیکش اصلا خوب نیست. مثلا نوشته های زیر نویس تلویزیون رو از فاصله ۳ تا ۴ متری نمی تونه بخونه و به هم چسبیده می بینه
پاسـخ : با سلام و احترام در صورت سلامت قرنیه و معاینات نرمال، باقی مانده عیب انکسار ی با لیزیک قابل درمان خواهد بود. نیاز به معاینه دقیق تر می باشد. موفق باشید


سـوال : سلام اقای دکتر.وقت بخیر و خسته نباشید اقای دکتر مدتی هست احساس میکردم هر جایی و هر چیزی رو که نگاه میکنم ی نقاط ریزی رو همیشه دارم مثل اینکه روی چشمم افتاده باشن اولا حس میکردم چیزی توی چشمم افتاده و روی چشمام دست میکشیدم ولی تاثیری نداشت الان اون نقاط خیلی بیشتر شدن و من حتی وقتی ک چشمم رو میبندم میتونم اون نقاط رو که مثل سایه هستن ببینم.میترسم ک ب چشم پزشک مراجعه کنم توروخدا بگین یه مشکل ساده س و با عینک رفع میشه؟ من فقط بخاطر ترس زیادم دکتر نمیرم میترسم عمل بخواد از ترس و استرس خواب ندارم
پاسـخ : با سلام به مقاله مگس پران و جرقه در میدان دید در قسمت دانستنی های چشم سایت دکتر خلیلیان مراجعه کنید. موفق باشید


سـوال : سلام آقای دکتر وقتتون بخیر حدود 3 ماه میشه چشم سمت چپم کوچک شده انگار توش جسم خارجی هست وقتی پلک میزنم 3 تا دکتر مختلف رفتم قطه هایی از جمله باکتی مایدفلوکورت و پماد ائروتکس داده ولی هیچ تغییری نکرده حتی در طول روز از شامپوی ایسول استفاده کردم طبق دستور پزشک و کمپرسور آب گرم هم میذارم رو چشمم ولی تغییری نکرده لطفا راهنماییم کنین بزرگوارید خیر در مسیر زندگیتان
پاسـخ : با سلام احتمالا دچار خشکی چشم مزمن هستید،که نیاز به درمان جامع سه تا شش ماهه دارد. نیاز به معاینه دقیق تر می باشد. موفق باشید


سـوال : با عرض سلام خدمت شما.اقای دکتر من مشکلم حاد هست چند ساله دنبال درمانم و بیفایده بوده ممنون میشم اگه راهنمایی مبسوطی بفرمایید. احتمالا با یک پیام نمیشه تمام حرفام بزنم پس بناچار ادامش در پیام بعد میگم. من چشمم ضعیف شماره دو ولی چند سال خشکی چشم و شوره مژه دارم مرتب چشمام میسوزه و اب میاد و مژه هام میریزه .
پاسـخ : سلام و احترام مشکل شما پیچیده و نیاز به معاینه و اقدامات تشخیصی بیشتر است. حضورا مراجعه کنید.


سـوال : سلام من پسری ۲۳ساله هستم که در سوئد زندگی میکنم . امروز پیش دکتر چشم بودم و ایشون بعد از معاینه گفت که من شرایط لازم رو برای هر دو عمل فمتولیزک و لازک دارم. و دلبخواه میتونم انتخا ب کنم. سوال من اینه. بنظر شما کدوم را انتخاب کنم؟ فمتولیزک یا لازک؟
پاسـخ : سلام و احترام هر دو عمل نتایج خوب و قابل پیش بینی دارد. بستگی به نمره چشم و توپوگرافی قرنیه شما دارد. موفق باشید


سـوال : با سلام وخسته نباشید، چشم من نزدیک بین ونمره آن بالای منفی 10 است. سوال من این است که آیا امکان تغییر پی دی چشم که در نسخه نوشته می شود در طی 6 سال وجود دارد یا پی دی درطول زمان ثابت است؟ سوال دیگرم این است که تعیین نمره عینک به کارکدام یک از فوق تخصص های چشم پزشکی بیشترمربوط است؟
پاسـخ : با سلام پی دی با افزایش،سن و تغییر اسکلت صورت، تغییرات جزیی دارد. تجویز عینک حرفه اصلی اپتومتریست می باشد و تمام چشم پزشکان نیز به راحتی قادر به تعیین آن می باشند. نیاز به مراجعه فوق تخصصی نیست. موفق باشید


سـوال : با سلام اقای دکتر من چندی پیش برای تعیین نمره چشم به یک اپتومتریست مراجعه کردم که نتیجه در عکس مشخصه ایا برای معافیت اقدام کنم معاف می شوم در ضمن چند ماه پیش برای اخذ گواهینامه اقدام کردم که من رو رو به کمسیون پزشکی ارجا ع دادن و به زحمت گواهینامه با اعتبار 4 سال دادن یه سوال دیگه دارم من اذر 96 که برای گواهینامه اقدام کردم دید چشمم 6 روی 10 بود و الان شده 3 روی10 ایا تنبلی چشم انقدر پیشرفت داره یا اشتباه شده؟ و تا چه سنی ادامه دارد؟
پاسـخ : با سلام چشم راست شما دچار تنبلی ناشی از اختلاف عیب انکسار ی با چشم سالم می باشد. توصیه به استفاد ه از عینک و انجام خدمت مقدس نظام وظیفه میشود. موفق باشبد


سـوال : با سلام علت دیدن خطوط و سایه هنگام نگاه کردن چیست ؟ اگه ضربه ای به سر وارد نشده باشد و این علائم بروز کند چه علتی داشته و راه درمان چیست .؟ مرکز بینایی سنجی علت را بالا بودن فشار عصبی تشخیص داده است.
پاسـخ : با سلام در بخش دانستیهای چشم سایت بنده، مطلب مگس پران را مطالعه بفرمائید. با سپاس


سـوال : سلام خسته نباشید.چشم راست من وقتی بافتندگی میکنم درد میگیره یا مثلا عدس پاک کردم صبح که از خواب بیدار میشم به سختی باز میشه انگار یه چیزی تو قسمت داخلی چشمم هست همش احساس میکنم اشغال توش هست باید پاک کنم .وقتی گریه میکنم ازش اشک نمیاد با گوشی کار میکنم سوزش داره بعضی وقتا دردش به پشت سرم میزنه نسبت به چشم چپم کوچیکه وپف داره نور هم اذیت میکنه لطفا کمک کنید
پاسـخ : با سلام نیاز به معاینه می باشد. موفق باشید


سـوال : باسلام واحترام .گرفتن روزه برای نوجوان پسر پانزده ساله که مبتلا به تنبلی چشم است باشماره چشم 10 منعی دارد؟
پاسـخ : با سلام منعی ندارد.التماس دعا


لنزهای چندکانونه در جراحبرگزاری نخستین همایش چشمروز جهانی بیناییراه اندازی مجدد جراحی پیسمینار تازه های جراحی کاکتاب نجات بیناییصفحه اصلیدانستنیهای چشم پزشکیسوالات پزشکیسوابق علمی و عملیبیوگرافیتماس با ماپیامهای کاربراننظر سنجیسایتهای دیگرگالري لنز و عينك